Κίνα Θερμόμετρο τροφίμων Bluetooth κατασκευαστής
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Emily

Τηλεφωνικό νούμερο : 86-18392032815

WhatsApp : +8618392032815

Free call

Πώς και γιατί βαθμολογήστε ένα θερμόμετρο

October 23, 2020

Πώς και γιατί βαθμολογήστε ένα θερμόμετρο

Γιατί βαθμολογήστε; Είναι σημαντικό να επαναληφθεί αυτή η διαδικασία βαθμολόγησης σε τακτική βάση επειδή είναι ένα κοινό περιστατικό με τα περισσότερα θερμόμετρα για να χάσει μερικές από την ακρίβειά τους με τον καιρό.

Η βαθμολόγηση του θερμομέτρου σας είναι γρήγορη και εύκολη. Πολλά αναλογικά και ψηφιακά θερμόμετρα επιτρέπουν σε σας για να αντισταθμίσουν τη θερμοκρασία για να ρυθμίσουν για τη βαθμολογημένη αξία. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να βαθμολογηθεί.

1.ICE ΝΕΡΌ

1. Γεμίστε ένα γυαλί με τους κύβους πάγου, κατόπιν κορυφή μακριά με το κρύο νερό.

2. Ανακατώστε το νερό και αφήστε να καθίσετε για 3 λεπτά.

3. Ανακατώστε πάλι, κατόπιν ένθετο το θερμόμετρό σας στο γυαλί, σιγουρεμένος για να μην αγγίξει τις πλευρές.

4. Η θερμοκρασία πρέπει να διαβάσει 32°F (0°C). Καταγράψτε τη διαφορά και αντισταθμίστε το θερμόμετρό σας ανάλογα με την περίπτωση.

2: ΒΡΑΣΤΌ ΝΕΡΌ

1. Βράστε ένα δοχείο του αποσταγμένου νερού.

2. Μόλις φθάσει το νερό σε ένα κύλισμα βράστε, παρεμβάλτε το θερμόμετρό σας, σιγουρεμένος για να μην αγγίξει τις πλευρές ή το κατώτατο σημείο του δοχείου.

Η θερμοκρασία πρέπει να διαβάσει 212°F (100°C). Καταγράψτε τη διαφορά και αντισταθμίστε το θερμόμετρό σας ανάλογα με την περίπτωση.

Το σημείο βρασμού του νερού θα ποικίλει με το ύψος. βρείτε τη σωστή θερμοκρασία για την ανύψωσή σας

Βήμα 1 - γεμίστε ένα γυαλί με τον πάγο και το νερό

Μια δημοφιλής μέθοδος που χρησιμοποιείται για να βαθμολογήσει ένα ψηφιακό θερμόμετρο κρέατος είναι να γεμιστεί ένα γυαλί με κάποιο πάγο στο κατώτατο σημείο, και έπειτα τοπ αυτό επάνω με κάποιο καυτό ή βραστό νερό. Η άδεια αυτό για μερικές στιγμές για να επιτρέψουν κάποιο χρόνο για το νερό που καταψύχει, αλλά δεν επιτρέπει πάρα πολύ χρόνο για τον πάγο να αρχίσει να λειώνει.

Βήμα 2 - παρεμβάλτε το θερμόμετρο στο νερό

Σε αυτό το σημείο, παρεμβάλτε το θερμόμετρο στο γυαλί, επιτρέποντας στην άκρη για να αγγίξει τον πάγο. Αυτό είναι ένας εύκολος τρόπος να βαθμολογηθεί, δεδομένου ότι πρέπει να καταχωρήσει περίπου 32 βαθμούς Fahrenheit.

Εάν αυτή η θερμοκρασία δεν καταγράφεται, κατόπιν ξέρετε ότι το θερμόμετρο δεν είναι ακριβές. Όντας ένα ψηφιακό θερμόμετρο, δεν έχετε τη δυνατότητα να ρυθμίσετε αναλόγως με τον καθορισμό του γαλλικού κλειδιού ρύθμισης. Έτσι, σε αυτή την περίπτωση να πρέπει να το αντικαταστήσετε.

Βήμα 3 - αποστειρώστε το θερμόμετρο

Εάν το θερμόμετρό σας κατέγραψε την επιθυμητή θερμοκρασία 32 βαθμών Fahrenheit, μπορείτε έπειτα να την αποστειρώσετε με το πλύσιμο της με κάποιο θερμό νερό πρίν χρησιμοποιείτε την στα τρόφιμα.

Βήμα 4 - εξετάστε τη θερμοκρασία των τροφίμων

Κατόπιν, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το θερμόμετρο για να ελέγξετε τη θερμοκρασία του κρέατος μαγειρέματος με να σιγουρευτείτε για να παρεμβάλετε την άκρη της στο παχύτερο μέρος του πλευρού, να διακοσμήσει με σειρήτι, ή ο, τιδήποτε τύπο κρέατος μαγειρεύετε. Πρέπει να παρέχει ένα ακριβές αποτέλεσμα αφότου το έχετε βαθμολογήσει με τη χρησιμοποίηση αυτής της απλής μεθόδου.

Βήμα 5 - επαναλάβετε

Είναι σημαντικό να επαναληφθεί αυτή η διαδικασία βαθμολόγησης σε τακτική βάση επειδή είναι ένα κοινό περιστατικό με τα περισσότερα θερμόμετρα για να χάσει μερικές από την ακρίβειά τους με τον καιρό. Στην πραγματικότητα, στην περίπτωση των ψηφιακών θερμομέτρων, συστήνεται να πραγματοποιηθεί η διαδικασία βαθμολόγησης συχνότερα επειδή δεν μπορούν να είναι ρυθμισμένα εύκολα θερμόμετρα που έχουν ένα μίνι γαλλικό κλειδί και τη δυνατότητα να διενεργήσουν τις χειρωνακτικές προσαρμογές εύκολα.

Αυτή η απλή μέθοδος παίρνει μόνο το χρόνο λεπτών και θα σας βοηθήσει για να βάλει το μυαλό σας σε στάση ότι το θερμόμετρό σας καταγράφει την ακριβή θερμοκρασία όταν παρεμβάλλεται στο κρέας που μαγειρεύετε.

Η βασική ιδέα είναι ότι δημιουργείτε ένα περιβάλλον όπου ξέρετε, για ένα γεγονός, τι η θερμοκρασία είναι. Κατόπιν, χρησιμοποιείτε το θερμόμετρο για να μετρήσετε ότι περιβάλλον και βλέπετε εάν διαβάζει σωστά temp. Δεδομένου ότι ξέρουμε ότι το νερό παγώνει σε 32 Φ και κατωτέρω, και ξέρουμε ότι το νερό βράζει σε 212 Φ, καθένας ένας από εκείνους τους τύπους ένα μεγάλο «περιβάλλον» για μας για να εξετάσουμε με τα θερμόμετρά μας.

Μια σημείωση: για τις περισσότερες διαδικασίες βαθμολόγησης, προτιμώ να χρησιμοποιήσω ένα λουτρό πάγου σε 32 Φ σε αντιδιαστολή με το βραστό νερό και δοκιμή για 212 Φ. Αυτό είναι επειδή το σημείο βρασμού του νερού αλλάζει στις διαφορετικές ανυψώσεις, και δεν θέλω να πρέπει να αποτελέσω εκείνη την αλλαγή θερμοκρασίας. Για μερικά ψηφιακά θερμόμετρα, εντούτοις, (όπως) πρέπει να χρησιμοποιήσετε και τα δύο περιβάλλοντα.

Η ανωτέρω μέθοδος βασισμένη στο ψηφιακό θερμόμετρο κρέατος.

Πώς να βαθμολογήσει ένα θερμόμετρο πινάκων: Εάν το θερμόμετρο δεν διαβάζει σωστά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα μικρό γαλλικό κλειδί για να στρίψετε το καρύδι κάτω από το πρόσωπο θερμομέτρων. Να είστε ευγενής! Η μικρή ρύθμιση πρέπει να είναι όλα αυτά απαιτείται. Για τα γρηγορότερα αποτελέσματα, μπορείτε να ρυθμίσετε το καρύδι με τον έλεγχο ακόμα στο νερό πάγου.

Εάν έχετε την καλή αναθεώρηση για να βαθμολογήσετε το θερμόμετρο κρέατος, καλωσορίστε για να μιλήσετε με την πλευρά μας.

 
 
Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας