Κίνα Θερμόμετρο τροφίμων Bluetooth κατασκευαστής
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Emily

Τηλεφωνικό νούμερο : 86-18392032815

WhatsApp : +8618392032815

Free call

του 2020 καυτά πωλώντας μεγάλα αναδρομικά φωτισμένα LCD επίδειξη 3 χρωμάτων και θερμόμετρο ροδών κυλίνδρων

October 23, 2020

τα τελευταία νέα της εταιρείας για του 2020 καυτά πωλώντας μεγάλα αναδρομικά φωτισμένα LCD επίδειξη 3 χρωμάτων και θερμόμετρο ροδών κυλίνδρων

του 2020 καυτά πωλώντας μεγάλα αναδρομικά φωτισμένα LCD επίδειξη 3 χρωμάτων και θερμόμετρο ροδών κυλίνδρων

τα τελευταία νέα της εταιρείας για του 2020 καυτά πωλώντας μεγάλα αναδρομικά φωτισμένα LCD επίδειξη 3 χρωμάτων και θερμόμετρο ροδών κυλίνδρων  0τα τελευταία νέα της εταιρείας για του 2020 καυτά πωλώντας μεγάλα αναδρομικά φωτισμένα LCD επίδειξη 3 χρωμάτων και θερμόμετρο ροδών κυλίνδρων  1τα τελευταία νέα της εταιρείας για του 2020 καυτά πωλώντας μεγάλα αναδρομικά φωτισμένα LCD επίδειξη 3 χρωμάτων και θερμόμετρο ροδών κυλίνδρων  2

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα

 

  • ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΓΡΗΓΟΡΑ & ΑΚΡΙΒΗΣ: Το γρήγορο διαβασμένο θερμόμετρο τροφίμων με τη μεγάλη αναδρομικά φωτισμένη οθόνη LCD μπορεί να πάρει τη θερμοκρασία μέσα σε 1-3 δευτερόλεπτα, και είναι ακριβές σε ±0.2℉ με ένα ευρύ φάσμα -58℉ ~ 572℉. Γρηγορότερα να πάρει μια αληθινή θερμοκρασία, με το CE, FDA, πιστοποίηση RoHS.

 

  • ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΧΕΔΙΟ ΡΟΔΩΝ ΚΥΛΙΝΔΡΩΝ: Αυτή η προσφορά 5 θερμομέτρων μαγειρέματος temp τροφίμων USDA τύποι ως επιλογές, κοτόπουλο, βόειο κρέας, αρνί, χοιρινό κρέας, Τουρκία. Σπάνιος/μέσος σπάνιος/μέσος καλά/καλοψημένος για την επιλογή, οποιου δήποτε προτιμάτε. Εκτός αυτού, προσαρμοσμένο temp είναι διαθέσιμο, περιστραφείτε ακριβώς τη ρόδα κυλίνδρων για να θέσετε temp στόχων. Κατάλληλος για την μπριζόλα, την καραμέλα, το ψωμί, τη σοκολάτα, το αυγό, το γιαούρτι, το τυρί, το κέικ, υγρά κ.λπ….

 

  • ΕΞΥΠΝΟΙ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ & ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ: Εύκολος να θέσει το χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης, να διαχειριστεί το χρόνο αποτελεσματικά. Ο δέκτης θα λάμψει, θα αλλάξει το χρώμα (άσπρος, πράσινος, κόκκινος) και το ηχητικό σήμα όταν φθάνει η θερμοκρασία τροφίμων στην προγραμματισμένη θερμοκρασία σας, όχι άλλη να ψήσει πολύ. Καλύτερο εσωτερικό υπαίθριο ψηφιακό θερμόμετρο για τη σχάρα, τον καπνιστή, το φούρνο κ.λπ….

 

  • ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΣ & ΦΙΛΙΚΟΣ: Αυτό το θερμόμετρο ΣΧΑΡΩΝ είναι IP65 αδιάβροχο, εύκολος να καθαρίσει κάτω από το τρεχούμενο νερό. Εξαιρετικά πολύ & έλεγχος αισθητήρων 180°foldable υψηλής ακρίβειας για την ασφαλή αποθήκευση, πολύ ασφαλέστερος και φιλικός στους ανθρώπους. Αυτόματο -/μακριά όταν ανοικτός διπλώνει τον έλεγχο, και αυτόματος-μακριά μετά από 1 λεπτό καμία λειτουργία.

 

 

 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας